Обмен Skrill, пополнение Скрилл


Поповнюйте онлайн без - комісії, пополнить баланс интернета с банковской карты.

пополнить баланс интернета с банковской карты


Поповнюйте онлайн без комісії


Сплачуйте за мобільний зв'язок та Домашній Київстар за допомогою ПРОСТІР, Visa і MasterCard. Зверніть увагу, що для картки може бути встановлений ліміт на інтернет-платежі. Щоб перевірити цей ліміт, зверніться у банк за номером телефону, що вказаний на зворотній стороні картки.


Інші варіанти поповнення:



За номером 899


Зателефонуйте на короткий номер 899 і, дотримуючись голосових підказок, поповніть рахунок собі або іншому абоненту. Деталі.


Через меню *134#


Надішліть запит *134# та дотримуйтесь інструкцій меню. Оплата тільки з номера Київстар банківською картою. Деталі.


Питання та відповіді



  • Щомісячний – щомісяця N-ого числа ваш баланс буде поповнено на суму Х (наприклад: 10 числа кожного місяця поповнювати рахунок на 50 гривень).

  • За розкладом – рахунок поповнюється кожних N днів (наприклад, кожних 28 днів).

  • За порогом балансу – користувач встановлює поріг балансу (наприклад, 50 гривень), після досягнення якого спрацьовуватиме автоматичний платіж.



  1. В розділі «Автопоповнення» обрати номер, для якого хочете налаштувати автоплатіж.

  2. Задати параметри автоматичного платежу (тип автоплатежу, суму оплати, дату початку оплат і т.д.).

  3. Вказати реквізити платіжної картки (CVV2-код, термін дії та номер) або вибрати додану раніше картку й ввести CVV2-код.

  4. Натиснути кнопку «Створити».


Ви можете використовувати картки Visa, Mastercard і НПС ПРОСТІР будь-якого українського банку. Перед тим як активувати автоплатіж, рекомендуємо перевірити термін дії картки, баланс коштів і чи є ліміти на операції в інтернеті.


Можливість поповнювати зарубіжними картками залежить від банка-ємітента та платіжної системи за допомогою якої здійснюється платіж.


Для різних абонентів можуть бути доступні різні види автоматичних оплат. Наприклад, автопоповнення за порогом балансу доступне тільки для абонентів передплаченого зв’язку, а для абонентів «Домашнього Інтернету» від Київстар доступний один варіант автоплатежу – щомісячний.


Автоматичний платіж спрацьовує вранці між 7 і 8 годиною. Ви отримуватимете SMS про поповнення рахунку або листи на вашу електронну адресу.


Підключаючи Автоплатеж «За пором балансу», слід звернути увагу на баланс мобільного рахунку. Якщо він менше суми граничного значення - автоматична оплата не спрацює. Наприклад, якщо під час налаштування Автоплатежу у абонента на рахунку 9 гривень, а порогова сума - 10 гривень, автоматичне поповнення не відбудеться, поки абонент самостійно не поповнить рахунок до 10 гривень.


Будь ласка, зверніть увагу. Щоб перевірити вашу платіжну картку, а також щоб убезпечити автоматичну оплату, Portmone.com заблокує дві суми по 1 грн на вашій картці. Ці кошти не знімаються з картки, а лише блокуються на термін до 30 днів. Банки-емітенти розблоковують кошти автоматично.


Перевiрити баланс на рахунку можна за допомогою USSD-запиту *111#


Довірена особа. Контролюй та поповнюй рахунок своїх близьких. Деталі


© 1998— ПрАТ «Київстар». Всі права захищено.


Використання матеріалів цього сайту можливе тільки за умови попередньої письмової згоди «Київстар».




Заключение: Поповнюйте онлайн без комісії Сплачуйте за мобільний зв'язок та Домашній Київстар за допомогою ПРОСТІР, Visa і MasterCard. Зверніть увагу, що для картки може бути встановлений ліміт на

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

МАСКИ СЧЕТА, маска счета это.

Завести дебетовую карту в долларах, завести дебетовую карту онлайн.

Теле2 пишет о том, что тариф заблокирован, тариф заблокирован пополните баланс.