Обмен Skrill, пополнение Скрилл


Skrill - бързи и евтини онлайн транзакции, компания skrill.

компания skrill


Skrill - бързи и евтини онлайн транзакции


Skrill - бързи и евтини онлайн транзакции, компания skrill.


Последно добавена статия



Skrill - бързи и евтини онлайн транзакции, компания skrill.


Най-популярната в Канада борса за криптовалута: CoinField се опитва да се разрасне с помощта на изгодна оферта - всеки


Последно добавено видео


Skrill - бързи и евтини онлайн транзакции, компания skrill.



Скрил (Skrill) е новото наименование на британската компания за онлайн разплащания Мънибукърс (Moneybookers). Основана е през 2001 година в Лондон/Обединеното Кралство и лицензирана да оперира в границите на Европейския съюз. Skrill се е утвърдил през годините и е лидер при транзакциите в интернет пространството.


Skrill оперира под надзора на Службата по Финансови Услуги (Financial Services Authority) на Обединеното Кралство. По този начин се гарантира поверителността на личните ви данни, както и на парите ви.


Регистрация на нов акаунт в Skrill


Регистрацията е лесна и е възможна, както на английски, така и на други езици. Има няколко стъпки и правила, които трябва да се следват. Имейла, който използвате при създаване на акаунт трябва да е истински и активен, както и личните Ви данни - държава, валута, език, име, фамилия и адрес.


Skrill предоставя онлайн дигитален портфейл, с който лесно и бързо можете да управлявате средствата си. Трансакциите могат да бъдат в над 25 различни валути, включително левове.


Всичко се извършва в реално време дори през почивните дни, като има и денонощен съпорт (помощ).


Ниски такси при трансфер на средства между потребителите – 1,9% от сумата, но не повече от 20 Eur и няма такса за получаване. Достатъчно е да знаете имейла на получателя. За сравнение трансфер от една банкова сметка към друга ще ви коства между $30-50. Също така имате нужда от трите имена на получателя, номер на сметката (IBAN), име, адрес и банковият идентификационен код (BIC). Процеса по прехвърлянето ще отнеме няколко работни дни.


Има няколко начина да депозирате в Skrill. Единия вариант е чрез банков превод, като ще заплатите само таксата към съответната банка и няма да бъдете таксувани допълнително от Skrill. Парите ще са във вашата сметка до 5 работни дни. Друг начин за захранване на сметката е чрез дебитна или кредитна карта. Таксата е в размер на 1.9% от трансфера, като предимството тук е, че всичко става мигновено. ePay.bg е друга опция и може би най-добрата, защото таксата е 0.7% от сумата и парите са налични веднага.


При теглене на пари към банкова сметка - таксата е 5,50 Eur, към карта Visa или Mastercard таксата е 3,95 Eur. Също така Skrill дава възможност да се поръча дебитна карта Mastercard, която ще получите на посочения пощенски адрес при регистрацията. С нея можете да теглите пари от всеки банкомат или да пазарувате от онлайн магазини.




Заключение: Skrill - бързи и евтини онлайн транзакции Последно добавена статия Най-популярната в Канада борса за криптовалута: CoinField се опитва да се разрасне с помощта на изгодна оферта -

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

МАСКИ СЧЕТА, маска счета это.

Завести дебетовую карту в долларах, завести дебетовую карту онлайн.

Теле2 пишет о том, что тариф заблокирован, тариф заблокирован пополните баланс.